Astra își păstrează avansul de 3 puncte după remiza din derby

  • Adrian Marinescu
  • 11 aprilie 2016
  • Sport

Steaua și Dinamo au remizat, scor 1-1, în cel de-al 163-lea derby din istoria celor două echipe, după autogolul lui Steliano Filip din minutul 16 şi golul lui Gnohere din minutul 48.

Pe Arena Naţională, Hamroun a avut prima şansă de gol, dar stelistul a fost blocat in ultimul moment. În minutul 16 însă, Cerniauskas a rămas fără replică la devierea nefericită a lui Steliano Filip, care a respins în proprie poartă o atingere a lui Adi Popa.

Şase minute mai târziu, Alexandru Tudor a oprit derby-ul din cauza torţelor aruncate din sectorul steliştilor. După pauză, Rednic a mutat excelent atunci când l-a introdus pe teren pe Gnohere şi golgheterul dinamovist a avut nevoie de doar două minute şi jumătate ca să restabilească egalitatea.
Pasa ideală a lui Palic i-a adus francezului al zecelea gol al sezonului. Roș-albii puteau trece la conducere, în minutul 56, dar Niţă şi-a salvat echipa în faţa lui Dorin Rotariu.

În celalalt careu, Hamroun a reluat slab o centrare a lui Nicușor Stanciu. Apoi, algerianul l-a servit pe Tade, dar atacantul stelist nu a nimerit spațiul porții. Pe final, Pintilii a primit al doilea galben și a fost eliminat, iar la faza următoare Nedelcearu a trecut la câțiva centimetri de golul de 2-1 pentru Dinamo.

Steaua – Dinamo s-a terminat 1-1 și Rednic este neînvins în fața rivalilor în cinci partide jucate în acest sezon. Cu patru etape rămase din play-off, steliștii sunt la trei puncte în spatele liderului Astra.

Foto: Cătălin Spătaru

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *