Ultimele Știri

Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Europa League

astra Sursa: Digisport.ro

Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi seara, pe teren propriu, echipa West Ham United, cu scorul de 2-1 (2-1) în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

Echipa lui Marius Şumudică a reuşit o calificare istorică în play-off-ul Europa League, după victoria în returul cu West Ham.

După 2-2 în prima manşă, giurgiuvenii s-au văzut conduşi pe teren propriu încă din minutul 3, când argentinianul Lanzini, aflat la primul meci pentru West Ham, l-a surprins pe Silviu Lung cu un şut la colţul scurt.

Gazdele au răspuns prin Budescu, al cărui şut din lovitură liberă a nimerit bara. Căpitanul Astrei a egalat în minutul 32, cu un şut din afara careului.

Peste trei minute, Budescu a realizat dubla cu o execuţie simplă din centrul careului, după o pătrundere excelentă a lui De Amorim pe partea stângă.

Prima repriză s-a încheiat cu lovitura de cap a lui Kevin Nolan, care a trimis pe lângă poartă.

Boldrin a ratat incredibil la patru minute de la reluare, după o lovitură liberă executată foarte bine de Budescu.

Revenit în echipa Astrei, Alibec a fost la un pas de golul trei, însă Randolph s-a opus la şutul din marginea careului al atacantului giurgiuvean.

Englezii au căutat cu disperare egalarea pe final, iar elevii lui Şumudică puteau profita de spaţiile uriaşe din apărarea oaspeţilor, dar Alibec şi Boldrin au ratat incredibil în prelungiri, iar Astra s-a impus cu 2-1, suficient pentru a merge mai departe.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*