Ultimele Știri

Astra egală lui Celtic la Giurgiu

După meciul de la Glasgow pierdut de Astra cu scorul de 2-1, astralii au fost egali scoțienilor la Giurgiu, după un meci care nu a avut prea multe de arătat.

În timp ce meciul de acum două săptămâni s-a desfășurat numai într-o singură direcție, cu mici străluciri din partea giurgiuvenilor, în această seară echipele s-au neutralizat reciproc, iar asta a dăunat într-o oarecare măsură spectacolului fotbalistic.

Cu ambele echipe precaute și parcă baricadate în apărare, elevii lui Ronny Deila au reușit să deschidă scorul în minutul 32, după o greșeală a lui Oros. Mulgrew execută o lovitură liberă în zid, mingea astfel deviată ajunge la Cristi Oros, care o trimite în fața lui Johansen, iar acesta nu se gândește de două ori și îl execută pe Silviu Lung cu un voleu din 20 de metri.

Repriza a doua a debutat cu elevii lui Oleg Protasov mai motivați, astfel aceștia au reușit să îi dea o replică pe măsură lui Celtic.

Cu un joc bazat pe contre rapide, intensitatea jocului a crescut, iar cu 10 minute înainte de finalul partidei William de Amorim reușește egalarea cu un șut superb din colțul careului, direct în vinclul porții apărate de Gordon.

După primirea golului, Celtic a încercat să revină în avantaj, însă giurgiuvenii au apărat rezultatul cu orice preț, iar în minutul 92 Laban a fost eliminat direct de arbitrul partidei Serhiy Boiko după un fault dur asupra lui Matthews.

Meciul se termină astfel 1-1, iar Astra reușește primul punct în cupele europene din istoria clubului, însă își ia adio de la o eventuală calificare în primăvara europeană. Astra se află la 2 puncte de Dinamo Zagreb și la 7 de Celtic, ocupanta locului secund din grupă, în timp ce Red Bull Salzburg are calificarea asigurată în faza următoare, cu 10 puncte acumulate.

Astra Giurgiu: Lung jr. – Pliatsikas, Oros, Ben Youssef, Junior Morais – Laban, Yahaya – Enache, Budescu, Joaozinho – Bukari. Rezerve: Coman, Florescu, Seto, Chiţu, Găman, Rus, De Amorim. Antrenor: Oleg Protasov

Celtic Glasgow: Gordon – Lustig, Denayer, Van Dijk, Izaguirre – Brown, Mulgrew – McGregor, Johansen, Wakaso – Scepovici. Rezerve: Zaluska, Matthews, Ambrose, Biton, Tonev, Griffiths, Kayal. Antrenor: Ronny Deila

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*