Ultimele Știri

Astra apune la Piteşti

După ce anul trecut a reuşit să meargă până pe Arena Naţională, acolo unde a învins Steaua şi a câstigat Cupa României, Astra Giurgiu a fost eliminată de CS Mioveni la chiar primul meci din această competiţie în sezonul 2014/2015.

Meciul a început foarte bine pentru trupa lui Daniel Isailă care a fost periculoasă prin Chiţu si Ioniţă. După o pasă în adâncime a lui Yahaya, Cristescu a reuşit să îl lobeze pe portarul Popescu şi să aducă Astra în avantaj. După un singur minut echipa lui Claudiu Niculescu a beneficiat de o lovitura liberă de pe partea dreaptă. Centrarea venită în careu a fost interpretată greşit de Dani Coman, iar fundaşul Bogdan Stoica a reuşit să aducă egalarea.

În minutul 42 Alin Popa a profitat de o nouă ieşire nesigură a lui Dani Coman la o minge venită în faţa porţii şi a stabilit scorul pauzei, 2-1 pentru Mioveni. În repriza a 2-a tot echipa argeşeană a fost mai periculoasă. Astra a avut o presiune constantă însă fără nicio realizare notabilă. Gazdele au trecut de două ori prin faţa golului 3, la şutul lui Nilp şi cursa lui Alin Popa, care a trimis puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii.

În minutul 90, un atac fulger al Mioveniului a dus la golul de 3-1 înscris de Marzeanu, asta după ce Dani Coman s-a opus în prealabil unui şut violent. După această eliminare giurgiuvenii ajung la 3 înfrângeri consecutive, lucru ce este foarte posibil să îi fie fatal antrenorului Daniel Isailă.

Pentru Gabriel Enache, mijlocaşul Astrei şi al echipei naţionale, meciul din această seară a fost unul special, el fiind singurul produs notabil al celor de la Mioveni, echipa pentru care a evoluat 6 sezoane.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*