Ultimele Știri

Astăzi am scăpat de comunism

După 25 de ani România a avut parte de o nouă revoluție, o revoluție a votului, o revoluție a tinerilor născuți după 1989, copii liberi care nu au mai vrut încă 5 ani de comunism. 

Prin votul tinerilor a fost înlăturat comunismul, ei au votat împotriva comunismului. Idealul revoluției din Decembrie 89′ se vede împlinit prin puterea poporului român și prin înțelegerea de a vota un președinte necomunist.

Ziua de 16 noiembrie  este ziua care a schimbat cursul istoriei, ziua când un om a devenit președintele românilor fără ca el să aibă vreo șansă în fața ciumei roșii. Oamenii nu l-au votat pe Klaus Iohannis, au votat împotriva comunismului, împotriva minciunii, împotriva hoției și a urii. Tinerii l-au susținut pe Klaus Iohannis pentru că a fost demn, curajos și pentru că acești copii liberi îl urăsc pe Victor Ponta.  

Diaspora românească a fost elementul cheie pentru Klaus Iohannis în cadrul acestor alegeri prezidențiale. Românii din străinătate au fost eroii acestui scrutin electoral, iar prin sacrificiul lor România poate avea alt viitor.  

Ciuma roșie a pierdut pentru că a marjat pe electoratul de vârsta a treia și pe cel slab educat, defapt s-a marjat pe minciună, iar aici au excelat cei din anturajul PSD și bineînțeles Victor Ponta. Minciuna are picioare scurte și cum spune o vorbă românească, ulciorul nu merge de multe ori la apă, cam asta a pățit candidatul social democrat, pentru că a ales să mintă și să manipuleze o țară întreagă. 

Oamenii speră ca acum la 25 de ani de la revoluție trebuie să scăpăm odată de comunism, dar totuși lupta este abia la început, am câștigat o victorie, dar nu și războiul.   

Klaus Iohannis, odată ales președinte al românilor trebuie să se debaraseze de comuniștii și hoții din PDL și PNL, ei sunt la fel de răi și avari precum baronii roșii care l-au susținut pe Victor Ponta. Klaus Iohannis trebuie să gândească nemțește, să aibă coloană vertebrală și să aducă un viitor mai bun pentru România. 

Baronii portocalii și cei galbeni își freacă mâinile de bucurie în urma acestei victorii, fapt ce ne înspăimântă pe noi tinerii, pentru că nu vrem un nou Emil Constantinescu, nu vrem să mai primim o nouă lovitură ce ar duce țara înapoi cu 20 de ani. Acești baroni, vor să fure fără scrupule la fel ca și baronii roșii, sunt chiar mult mai avari, pentru că ei nu au obiceiul de a face pomeni poporului, ei vor să fure totul.  

Acest semnal de alarmă trebuie tras pentru că nu ne permitem un eșec, România nu își permite un eșec!

Un moment important care a avut loc seara trecută, s-a întâmplat în fața sediului PNL de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, unde tinerii s-au oprit și au scandat: Nu vă bucurați, voi o să urmați!

Copii liberi știu ce vor: – vor o țară ca afară, vor o Nouă Românie, o țară de care să fim mândrii cu toții.

Speranța și viitorul acestei țări sunt în mâinile copiilor liberi!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*