Asocierea lui Sava cu Piedone la sectorul 4 încinge spiritele în PNL

sava piedone

Candidatul PNL la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, a făcut o înțelegere cu Cristian Popescu Piedone, fapt ce a încins spiritele în cadrul partidului. 

„Domnul Cristian Popescu Piedone mă sprijină la primăria Sectorului 4. Eu în continuare sunt membru PNL şi susţin membri PNL la Consiliul local al primăriei Sectorului 4. Dânsul şi-a manifestat intenţia să susţină candidatura mea întrucât PPUSL nu are candidat la primăria de sector”, a declarat Răzvan Sava.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că susţinerea candidatului PNL la Sectorul 4, Răzvan Sava, de către Piedone aduce un prejudicu PNL, afirmând că va avea o discuţie cu Sava şi că PNL nu face alianţe cu nimeni.

„Noi nu facem alianţe absolut cu nimeni. Este poziţia singulară a domnului Răzvan Sava, pe care eu nu o agreez. Nu facem alianţă absolut cu nimeni, facem alianţă cu bucureştenii”, a declarat Vasile Blaga, solicitat să comenteze sprijinul politic pe care Piedone îl acordă candidatului liberal, sprijin anunţat chiar de către Răzvan Sava.

Candidatul PNL la primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a  criticat de asemenea decizia lui Răzvan Sava de a se asocia cu Cristian Popescu Piedone.

„PNL București nu face alianțe preelectorale cu nimeni”, a spus Predoiu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *