Ultimele Știri

Asaltul lui Ponta asupra Justiției: Blejnar este bine merci un cetățean liber și eu sunt inculpat

ponta

Premierul Victor Ponta nu se dezminte și lansează un nou atac la adresa Justiție de pe plajele din Miami. Ponta se plânge că Sorin Blejnar se află în libertate ”bine merci”, find lăsat liber de judecători și procurori, iar el este inculpat într-un dosar penal chiar la ordinul acestuia care a dispus un control asupra contractelor dintre casa de avocatură Șova și biroul său de avocat.

Victor Ponta a lansat și un atac la adresa liberalilor. Vorbește despre „Economy”:

”Inca o veste buna primita de la Bruxelles / tot despre „Economy” stimati penelisti/pedelisti :

” Vă informăm că la data de 15 iulie 2015, Comisia Europeană a decis închiderea procedurii de constatare a neîndeplinirii obligațiilor cu privire la practica administrativă de a nu soluționa un număr important de deconturi de TVA într-un termen rezonabil (Cauza 2009/4312).

Anexăm în acest sens scrisoarea transmisă la data de 31 iulie a.c, de directorul general Heinz Zourek, Direcția Generală impozitare și uniune vamală.”

Mai simplu si pe intelesul tuturor

1. in perioada 2009-2012 in Guvernarea Boc/Predoiu/Blaga/Blejnar/Ialomitianu/ Vass/etc ( cei care asteapta acum sa vina iar la guvernare sub noul PNL) rambursarea legala de TVA pentru firmele exportatoare ajunsese la peste 180 de zile – ( doar cei favorizati de Blejnar treceau in fata contra unui comision serios pt el si pt PDL via Vasile Blaga) !

2. In guvernarea USL/ Ponta am reusit ca ANAF sa scada de la peste 180 zile la sub 60, prin procedurile Directiei Antifrauda ajungand sa eliminam si multe din firmele fantoma ( genul celor folosite de Blejnar/Marta/ Said Baklini).

3. Constatand aceasta schimbare radicala in bine Comisia Europeana a inchis procedura de sanctionare a Romaniei inceputa in 2009

4. In 2015, in Romania, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar – no comment.”, e mesajul lui Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*