Ultimele Știri

Așa zișii revoluționari de la Chișinău îi atacă din nou pe tinerii unioniști

unire

Tinerii unioniști de la Chișinău au organizat o acțiune în Piața Marii Adunări Naționale, însă nu au avut mare succes deoarece așa zișii revoluționari ai Platformei DA au alergie la tricolor și tot ce reprezintă România. 

„Astăzi iar a fost oprită o acțiune a noastră. În drum spre a depune o floare în memoria lui Mihai Volontir – am incercat să împărțim panglici tricolore și flori protestatarilor din Piață. Nu am fost lăsați”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Mişcării Civice Tinerii Moldovei.

„Problema lor e una veche. Negarea valorilor naționale, indiferent de motiv, a dus la perpetuarea acestei glume numite «republica moldova», care NICIODATĂ nu va putea fi un stat al bunăstării sociale. E o invenție sovietică de prost gust și așa va rămâne. Noi îi vom face pe toți să înțeleagă acest adevăr incontestabil: UNICA SOLUȚIE PENTRU OAMENII DINTRE PRUT ȘI NISTRU este UNIREA cu ROMÂNIA. NU există o altă cale de a rezolva problemele protestatarilor, NU există o altă cale de a aduce aici un trai decent. Iar acest lucru trebuie afirmat cu tărie cu orice ocazie”, mai scriu Tinerii Moldovei în postarea de pe Facebook.


chisinauCitește și: Chișinău: Puciul jurnaliștilor împotriva oligarhilor! Cine sunt de fapt liderii protestatarilor

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*