Ultimele Știri

Armata rusă testează un nou sistem anti-aerian

Forțelor de apărare aerospațiale ruse au început testele pentru sistemele, anti-aerien S-400 şi anti-rachetă S-300, exercițiu militar de mare amploare care are loc în sudul regiunii Astrahan.
„Trei regimente armate au efectuat acţiuni de testare a rachetelor S-400” Triumf „și S-300” Favorit „sol-aer”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării colonelul Igor Klimov, marți.  S-400 Triumph este următoarea generație modernizată a sistemului anti-aeronavă din familia S-300. Acestea pot distruge până la 36 obiective simultan şi au o rază de 400 de  km. Peste 800 de militari și mai mult de 200 de vehicule militare iau parte la această operaţiune, a declarat Klimov. Trupele citate sunt responsabile pentru 13 regiuni din vestul Rusiei, inclusiv Moscova.
complex„Astăzi vor fi aproximativ 20 de lansări de rachete S-300 şi S-400”, a precizat colonelul Igor Klimov. Astfel de sisteme de apărare antiaeriană şi antirachetă sunt menite să „aducă lovituri masive unui eventual inamic şi să elimine obiective la joasă şi înaltă altitudine, precum şi obiective balistice”, a explicat el. Aceste teste sunt realizate la baza Aşuluk, în regiunea Astrahan, nu departe de frontiera cu Kazahstanul, la câţiva kilometri est de frontiera ucraineană. Aceste manevre, care trebuie să permită simularea ripostei în caz de atac aerian, implică 800 de militari, potrivit colonelului Klimov.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*