Ultimele Știri

Aristotel Căncescu, audiat de DNA într-un dosar de corupție

Consiliul Județean Brașov se află în dimineața zilei de luni, 6 octombrie, sub perchezițiile procurorilor anticorupție. De asemenea, perchezițiile se desfășoară și la domiciliul președintelui Consiliului Județean, Aristotel Căncescu (PNL), precum și la alte firme care ar fi câștigat o serie de contracte din banii statului.

Anchetatorii au suspiciuni de corupție în privința a două firme care ar fi fost favorizate la licitații  și li s-a acordat ilegal proiectul pentru mai multe lucrări autorizate, de Consiliul judetean Brasov. Prejudiciul în acest dosar se estimează a fi în valoare de 10 milioane  euro.

Președintele Consiliului Județean, vicepreședintele, funcționari ai CJ și mai mulți oameni de afaceri vor fi duți la audieri, la sediul Direcției Anticorupție Brașov. Acuzația care i se aduce lui Aristotel Căncescu ar fi aceea că a controlat întreaga activitate de atribuire a contractelor de achiziții publice unor firme de casă, de la care primea în schimb bani, sau aceea că plătea lucrări neexecutate ori supraevaluate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*