Ultimele Știri

Argint și bronz pentru România, în turneul feminin de tenis

tenis

În ultima zi a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2015 de la Tbilisi, reprezentantele României au cucerit o medalie de argint și una de bronz, în turneul de tenis, la simplu și dublu feminin.

Ștefania Selma Cadâr și Andreea Prisăcariu au câștigat argintul la dublu fete, după ce au fost învinse în finală de slovenele Kaja Juvan/Nika Radisic, cu 4-6, 6-3, 7-5. De menționat este faptul că româncele au condus în decisiv cu scorul de 5-4 și au servit pentru meci, însă adversarele au reușit să întoarcă scorul.

Ștefania Selma Cadâr a obținut și medalia de bronz la simplu feminin, după ce a învins-o pe letona Daniela Vismane, a doua favorită, cu 6-4, 6-4, în meciul pentru locurile 3-4.

Bilanțul României este în acest moment de trei medalii de aur, cinci de argint și două de bronz. Medaliile de aur au fost cucerite de înotătoarea Maria Claudia Gâdea (400 m mixt) și de atletele Georgiana Iuliana Aniței (triplusalt) și Andrea Miklos (400 m), argintul a fost câștigat de atleții Bogdan Ioan Sitoianu (lungime), Răzvan Cristian Grecu (triplusalt), Mihăiță Andrei Micu (ciocan), de judoka Răzvan Adrian Ciolan (cat. 73 kg) și perechea Ștefania Selma Cadâr/Andreea Prisăcariu (tenis, dublu feminin), în timp ce medaliile de bronz au fost adjudecate de înotătorul Daniel Cristian Martin (200 m spate) și de jucătoarea de tenis Ștefania Selma Cadâr (simplu feminin).

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*