Ultimele Știri

Arafat și-a smuls lavaliera din piept la emisiunea „Perfect Imperfect”, când a auzit cuvântul demisie

arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a fost în această seară invitatul Emei Zeicescu la emisiunea „Perfect Imperfect” de la TVR 1, iar aproape de finalul emisiunii, Arafat şi-a smuls lavalieră şi a părăsit studioul. Acesta s-a enervat după ce moderatoarea l-a întrebat dacă a luat vreodată în calcul să demisioneze. Raed Arafat a mai răspuns şi la întrebări legate de accidentul din lacul Siutghiol, accidentul aviatic din Apuseni şi incendiul din Colectiv.

Ema Zeicescu: Aţi luat vreodată în calcul să demisionaţi?

Raed Arafat: Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu! Vreţi să demisionez? Trebuie să îmi spuneţi şi trebuie să mă faceţi să simt că într-adevat am greşit ca să demisionez. Dacă mi se cere să demisionez, am să plec. Asta am zis-o de o mie de ori, nu sunt bătut în cuie. Dar vreţi să demisionez şi să recunosc că am greşit? Nu am greşit într-o intervenţie care se face ca oriunde. Vă aduc o mie de oameni din afară să va spună că nu am greşit. Dacă dumneavoastră vreţi şi experţii vreţi să spuneţi că am greşit, asta e altceva.

După acest răspuns, Arafat a spus că îşi cere scuze, dar el trebuie să plece, adăugând că „RealitateaTV s-a mutat la TVR”.

În emisiune s-a aflat şi Bogdan Oprița, medic şef SMURD Bucureşti.

Emisiunea o puteţi viziona aici.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*