Ultimele Știri

Aproximativ 40 de mii de români au ales să-și petreacă minivacanța de Rusalii pe litoral

Aproximativ 40 de mii de turişti au ales litoralul românesc pentru a-și petrece minivacanța de Rusalii. Cei mai mulți dintre aceștia își petrec această sărbătoare pe litoral în fiecare an.

Cel puţin jumătate din cele peste 80 de mii de locuri de cazare de pe litoral au fost ocupate, Mamaia fiind cea mai căutată stațiune.

Pentru a atrage turiștii hotelierii din Mamaia au oferit reduceri care ajung şi până la 30 la sută faţă de tariful normal din această perioadă a anului. Aceștia şi-au aşteptat turiştii cu pachete speciale pentru acest week-end, chiar cu masă de Rusalii inclusă, cluburile au venit cu nume sonore din industria muzicală, dj internaţionali, petreceri pe plajă sau la piscină, posibilitatea de vizionare a meciurilor în aer liber, plimbări cu telegondolă şi multă distracţie pentru toate vârstele în parcul acvatic Aqua Magic şi în Satul de Vacanţă.

„Gradul de ocupare a hotelurilor pe litoral este în creştere continuă, pe măsura ce ne apropiem de vacanţa de vară. Sărbătoarea de Rusalii ne oferă ocazia să înregistram un nou val de turişti în acest week-end pe litoral. În continuare Mamaia se află în topul celor mai căutate staţiuni, urmată de Venus şi Eforie Nord. Conform estimărilor primite de la Tour operatori, ne aflăm în sezonul cu cele mai bune vânzări pentru vacanţe pe litoral din ultimii zece ani”, a declarat preşedintele Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*