Ultimele Știri

Aproximativ 11.400 de oameni au semnat petiția pentru dizolvarea Parlamentului

parlamentul romaniei

Aproximativ 11.400 de oameni au semnat ”Petiția pentru dizolvarea Parlamentului”, obiectivul fiind acela de a se strânge 250.000 de semnături.

Inițiatorii petiției reproșează Legislativului că fac legi doar în interesul lor.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi al Senatului au votat, marţi, legea privind acordarea de pensii speciale, 300 de aleşi fiind „pentru”, doi „împotrivă” şi opt abţineri. Liberalii nu au votat legea, aceştia ieşind din sală.

După ce şi-au votat pensiile speciale pentru ei, senatorii jurişti au votat şi pensiile speciale pentru aleşii locali. Proiectul a trecut tacit de Camera Deputaţilor, urmând să ajungă în Senat.

Comentarii prin Facebook

4 Comentarii on Aproximativ 11.400 de oameni au semnat petiția pentru dizolvarea Parlamentului

  1. Sunt de acord pentru dizolvarea parlamentului si confiscarea averilor celor corupti si care fura banii tarii si poporului roman.

  2. Da,sunt de acord cu dizovarea parlamentului,fiindca 90% dintre parlamentari sunt fie cercetati penal,fie acuzati de infractiuni de coruptie,iar locul lor e dupa gratii,nu in parlament!Sa le fie ridicata imunitatea din oficiu,iar celor dovediti vinovati sa li se confiste averile colosale!Sper ca numarul parlamentarilor sa fie redus si sa se respecte,in sfarsit,votul romanilor!Multumesc!

  3. Demisia Iohannis, Demisia guvernul Ciolos, Dizolvarea parlamentului. Primul corupt al Romaniei este presedintele Iohannis. La puscarie
    Unicul partid pentru Romania este Partidul Romania Unita. Succes!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*