Ultimele Știri

Aproape toți suspecții de agresiuni sexuale sunt de origine străină

abuzuri sexuale

Aproape toți suspecții de agresiuni cu precădere sexuale comise la Koln în noaptea de Anul Nou sunt străini, îndeosebi solicitanți de azil sosiți în ultimele luni în Germania, a declarat luni ministrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia, Ralf Jäger, potrivit AFP.

Există numeroase semne că abuzurile au fost comise de persoane din rândul migranților, a spus el, citat de Reuters, indicând că poliția germană a comis „greșeli foarte grave” în gestionarea situației în noaptea dintre ani.

”Atât din declarațiile martorilor, cât și din rapoartele poliției (locale), dar și din descrierile poliției federale rezultă faptul că persoanele care au comis aceste delicte proveneau aproape exclusiv din rândul imigranților”, a declarat Jäger.

Autoritățile germane anunțaseră anterior că vor face public luni primul raport aprofundat al anchetei asupra violențelor din Koln, aflate la originea a circa 600 de plângeri ale victimelor și care fragilizează poziția cancelarului Angela Merkel în problema refugiaților.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*