Ultimele Știri

Apple vrea să transforme telefoanele în instrumente de plată

Apple va colabora cu compania Alibaba într-un proiect ce ar putea transforma telefoanele în instrumente de plată.Directorul general al Apple, Tim Cook, şi cel al Alibaba, Jack Ma, nu exclud să colaboreze în proiecte care că transforme telefoanele în instrumente de plată.

„Sunt foarte interesat de acest lucru. Întotdeauna o căsătorie bună are nevoie ca ambii parteneri să facă eforturi. Respect Apple şi îl respect pe Tim foarte, foarte mult”, a spus Ma, fondator al Alibaba Group Holding.

Întrebat de acest parteneriat şi repezenantul Apple s-a arătat încântat.

„Vom vorbi despre căsătorie mai târziu, în această săptămână. Îmi place ce a făcut, cred că este un tip strălucit. Consider că are oameni străluciţi în companie, aşa că putem găsi unele domenii comune. Îmi place să mă asociez cu astfel de oameni”, a spus Cook.

Informaţiile despre parteneriat au apărut în urma unei vizite făcute de Cook în China săptămâna trecută, în care a discutat planurile de a creşte de peste două ori numărul magazinelor Apple în China, în următorii doi ani, la 40 de unităţi.

Versiunea de plăţi a companiei Alibaba, Alipay Wallet, efectuează zilnic 45 de milioane de tranzacţii, având 190 de milioane de utilizatori activi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*