Ultimele Știri

Apple lansează astăzi iPhone 6

Apple lansează astăzi Iphone 6. Lansarea va avea loc la ora 21:00 (ora României). Evenimentul s-a lăsat mult așteptat iar zvonurile despre noul iPhone au fost numeroase. Acest eveniment important vine în aceeași perioadă cu lansarea ceasului Apple, cunoscut sub numele de iWatch.

Au existat numeroase bănuieli în privința faptului că noul ecran va fi din safir. Safirul este unul dintre cele mai dure si mai rezistente minerale de pe pământ, iar observatorii din industrie se asteaptă ca Apple să echipeze noul iPhone cu panouri din sticlă de safir pentru protejarea ecranului. Acesta era deja folosit și la iPhone 5S, însă numai pentru protecția camerei foto și a senzorilor de amprentă.

De asemenea, în urma incidentelor recente în care kackerii au reușit să obțină din serviciul de stocare iCloud fotografii nud ale celebrităților, precum și cel din 2010, numit ”Antennagate”, care a vizat probleme de semnal ale iPhone 4, la doar puțin timp la lansarea sa pe piață, Apple primește criticile și ia măsuri asupra acestora. Astfel, noul telefon Apple va deține o mai mare securitate a informațiilor.

A devenit deja o certitudine faptul ca iPhone 6 va fi disponibil în două variante, una de 4,7 inch și cealaltă de 5,5 inch, ținând cont că mărimea ecranului iPhone 5S este de 4 inch. Asta după ce în anul 2010, Steve Jobs ajunsese să ridiculizeze Samsung pentru mărimea exagerată a ecranelor sale, pe care acesta considera că este aproape imposibil să le ții în mână. Lucrurile au stat însă contrar așteptărilor sale, iar Samsung a ajuns să vândă în numere extraordinar de mari telefoanele sale. Se estimează chiar că în acest an, vânzarea de ”phablete”- hibride între telefon și tabletă, va depăși vânzările de laptop-uri.

În plus, au fost realizate sondaje online la care oamenii au reacționat și au ales că și-ar dori telefoane iPhone cu ecrane mai mari.

apple-iphone-6

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*