Ultimele Știri

Aplicaţia lansată de un român a devenit virală în SUA şi Japonia

Un fost student de la Universitatea Tehnică din Cluj a reușit să creeze o aplicație care a devenit foarte cunoscută în SUA și Japonia.

Radu Rusu a creat o rețea de socializare care este cotată ca fiind următorul Facebook. Aplicația Fyuse a devenit foarte cunoscută în America și Japonia depășind mai multe rețele de socializare din categoria foto/video.

Fyuse a apărut în decembrie 2014, având în spate o investiţie de 3,5 milioane de dolari. Cel care a crezut în acest proiect și a devenit ușor unul dintre finanțatori, Andreas Bechtolsheim, omul de afaceri care a semnat primul cec important pentru Google. 

„Investitorii noştri văd în noi următorul Facebook/Google pentru că avem capacitatea de a revoluţiona internetul, de a-l face mai interactiv, mai tridimensional, mai bogat în emoţiile pe care o reprezentare vizuală le transmite”, spune Radu Rusu.

Aplicația a fost creată pentru smatphon-uri și tablete și îți permite să realizezi fotografii. Partea inedită a fotografiilor este faptul că o poți mișca astfel încăt să poți vedea ce este în jurul subiectului din fotografie.

Softul special folosit, oferă posibilitatea de a vedea peisajul din mai multe unghiuri.

2

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Aplicaţia lansată de un român a devenit virală în SUA şi Japonia

  1. De curiozitate, am cautat-o. Dispozitivul meu nu e suporta. Pentru care smartphonuri l-au facut???

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*