Ultimele Știri

Anunțul făcut de Samsung. Grupul coreean va renunța la brandul ”Note”, în urma dublului eșec

Grupul coreean Samsung se gândește să renunțe la brandul ”Note” în urma dublului eșec cu telefoanele care au luat foc.

Coreenii, conform unor surse apropiate companiei, au realizat un sondaj legat de încrederea în brandul Note, după scandalul exploziilor. Rezultatul sondajului a fost că mai mult de jumătate dintre respondenţi consideră că brandul Note are acum o conotaţie negativă şi că nu ar mai lua în calcul cumpărarea unui alt model.

Note va fi înlocuit cu o supoziţie educată ar fi S-Pen, brand pe care Samsung l-a mai folosit coroborat cu telefoane mari care folosesc Stylus, cum a fost până acum cazul seriei Note.

Pierderile totale suferite de cel mai mare producător mondial de smartphone se ridică la aproximativ 5,3 miliarde de dolari, deși Samsung avertiza că profitul său în trimestrul al treilea va fi mai mic cu 2,3 miliarde de dolari.

Pentru a diminua șocul financiar, grupul a anunțat că intenționează să crească vânzările de alte dispozitive precum Galaxy S7 și S7 edge și de asemenea va face schimbări semnificative în sistemul de control al calității pentru a îmbunătăți securitatea produselor sale.

Galaxy Note 7 a început să fie adus pe piață la data de 19 august, însă în luna septembrie a fost nevoit să anunțe retragerea de pe piață a 2,5 milioane exemplare, după mai multe incidente în care bateria acestui telefon a luat foc.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*