Anunțul făcut de o bancă din România. Ce schimbări urmează să se producă

  • Nicoleta Ungureanu
  • 15 septembrie 2016
  • Social

Banca Transilvania, a treia cea mai mare instituţie de credit din piaţa locală a făcut un anunț cu privire la schimbările la care urmează să apeleze. Aceasta se află într-un proces de rebranding, care constă în redesenarea siglei în culorile tricolurului: galben, roşu şi albastru.

Instituția va avea o nouă identitate de brand, care exprimă ideea de România, modernitate, respect şi energie, valori cu care BT se identifică, spun reprezentanţii băncii

“Banca Transilvania se află acum într-o nouă etapă de dezvoltare şi de maturizare, iar noul concept de brand reflectă foarte bine ceea ce suntem: bancă românească şi campion local, care susţine cu respect, pasiune şi idei noi spiritul antreprenorial românesc şi vise care se transformă în realizări” – declară Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania.

Rebrandingul a fost realizat în parteneriat cu Brandient și a cuprins mai multe etape: audit, redesenarea identităţii vizuale, trasarea strategiei de brand şi de comunicare, respectiv implementarea, etapă care este în derulare atât la nivelul băncii, cât şi al companiilor Grupului Financiar Banca Transilvania.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *