Ultimele Știri

Anunțul făcut de Marea Britanie. Ce decizie a luat în legătură cu muncitorii străini

marea britanie 2

Londra a făcut un nou anunț după informațiile apărute în presă cu privire la străinii care lucrează în Regat. Ministrul Apărării de la Londra susţine că presa a interpretat eronat proiectul prezentat la Congresul Partidului Conservator.

Nicio companie nu va fi obligată să publice listele cu angajaţii lor străini. Acestea ar putea fi rugate să furnizeze doar numărul angajaţilor străini şi specializarea.

Nu vom cere companiilor să listeze, să numească sau să identifice muncitorii străini pe care îi au. Companiile au deja obligaţia ca atunci când angajează persoane din afara UE să efectueze mai întâi căutări pe piaţa muncii interne, trebuie să facă public locul de muncă timp de 28 de zile şi apoi trebuie să demonstreze că niciun britanic nu a aplicat. Vrem să vedem mai exact care este dependenţa de forţa de muncă străină în fiecare domeniu. Acest lucru prespune ca firmele să ne furnizeze doar cifre pe care nu le vom publica, nu vom identifica pe nimeni, dar ar fi interesant să ştim dacă, de exemplu, industria de pescuit, sectorul agricol, sectorul bancar au o mare dependenţă de forţa de muncă străină,” a declarat Michael Fallon, ministrul Apărării din Marea Britanie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*