Ultimele Știri

Anunț pentru cei care dețin mașini second-hand: Au fost descoperite daune auto de peste 10 milioane euro

Daune de peste 10 milioane de euro au fost descoperite prin intermediul aplicaţiei InspectorAuto.ro, la istoricul a peste 150.000 de automobile second-hand aduse în România din alte ţări.

”Într-un an, oamenii au introdus peste 150.000 de VIN-uri pe site pentru a verifica istoricul maşinilor respective, iar printre acestea am descoperit mii de autovehicule cu daune care însumează peste 10 milioane euro – toate generate de incidente pe care vânzătorii preferă să le ţină ascunse. Astfel, prin dezvăluirea istoricului de incidente şi a numărului de kilometri, InspectorAuto.ro a reuşit să ajute mii de oameni să-şi cumpere o maşina fără defecte şi incidente ascunse, cu un istoric cunoscut,a precizat într-un comunicat Mihai Cune, fondator şi director general al InspectorAuto.ro.

Principalele daune identificate sunt la maşini Volkswagen, Ford, BMW şi Audi (din totalul maşinilor pentru care au fost emise rapoarte plătite de verificare). Dintre maşinile aduse din alte ţări UE şi verificate pe InspectorAuto.ro, 8% au fost descoperite cu daune majore, valoarea medie pentru reparaţie fiind de 11.571 euro, conform evz.ro.

”Toate aceste date statistice, strânse într-un an de activitate, arată două lucruri. În primul rând că există un risc mare să dai peste o maşină la mâna a doua cu probleme. În al doilea rând, că sunt şi multe maşini rulate în stare foarte bună şi cu istoric curat. Trebuie doar să verifici atent şi să nu te grăbeşti”, a explicat Mihai Cune.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*