Ultimele Știri

Anunț important pentru cei care stau la bloc! Ce decret a semnat Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea Legii pentru completarea art. 10 din Legea nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari.

Conform acestei legi, la solicitarea scrisă a proprietarului, preşedintele şi administratorul asociaţiei de proprietari au obligaţia să elibereze o adeverinţă prin care să prezinte situaţia cheltuielilor privind întreţinerea, defalcate pe datoria de bază şi penalităţi, anunță romaniatv.net.

Actul normativ completează Legea nr.230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul că, la solicitarea scrisă a proprietarului preşedintele şi administratorul asociaţiei de proprietari au obligaţia să elibereze o adeverinţă prin care să prezinte situaţia cheltuielilor privind întreţinerea, defalcate pe datoria de bază şi penalităţi.

„La solicitarea scrisă a proprietarului, preşedintele şi administratorul asociaţiei de proprietari au obligaţia să elibereze în scris o adeverinţă prin care să prezinte situaţia cheltuielilor privind întreţinerea, defalcate pe datoria de bază şi penalităţi, precum şi modalitatea de calcul al penalităţilor.”, prevede legea.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Anunț important pentru cei care stau la bloc! Ce decret a semnat Iohannis

  1. Legea 230 ar trebui revizuita in mai multe puncte nu doar „carpita”. Sund destule articole care ar necesita completate/modificate.

  2. petre dragutoiu // 12 noiembrie 2015 at 17:51 // Răspunde

    Ar trebui o lege care sa oblige proprietarii sa-si încheie contracte de apa,caldura,gaz ,pt a putea fi închise daca nu plătesc,nu sa stea administratorul si presedintele sa se roage de locatari sa-si plătească aceste utilitati.

  3. Mi -se pare corect.cei care nu platesc sa li se taie gazul.apa.etc.nu sa fie la comun.m-am saturat din cauza unora care nu platesc sa raman fara apa..etc..

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*