Anul schimbării pentru iPhone. Modificările majore cu care va veni Apple în 2017

Apple ar putea lansa un model iPhone cu schimbări majore, în anul 2017, conform unui anunț făcut de Tim Cook în urmă cu câteva luni. De altfel, anul 2017 ar putea fi anul schimbării, lucru influențat de împlinirea a 10 ani de când fost lansat primul iPhone.

Anul viitor am putea avea parte, în premieră, de un model de iPhone lipsit de butonul circular de sub ecran. Apple va aniversa 10 ani de când a fost lansat primul iPhone și este așteptat, ca pe lângă modificările tehnice, evenimentul din 2017 să fie încărcat de simbolistică.

Bloomberg a lansat informația că iPhone 8 va avea un ecran curbat pe ambele laturi, asemenea smartphone-urilor Edge de la Samsung. Apple ar putea renunța sau măcar micșora marginile de sub și de deasupra ecranului prin renunțarea la butonul Home.

Revenirea la ecranul principal ar putea fi realizată prin intermediul unui buton pe ecran sau a unui gest. Cert este că vor fi necesare modificări importante la nivelul interfeței grafice pentru a suplini lipsa butonului, conform Profit.ro.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *