Ultimele Știri

Antonescu, pro sau contra Alina Gorghiu?

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu e declarat în cadrul unei interviu în direct, că Alina Gorghiu  a avut o candidatură susținută în mare parte de Klaus Iohannis, însă spune, în același timp, că aceasta deține multe calități care o pot recomanda ca fiind persoana potrivită pentru conducerea partidului.

Deși îi asumă victoria candidaturii Alinei Gorghiu, lui Klaus Iohannis care i-ar fi susținut candidatura acesteia, Antonescu recunoaște, în același timp, că parlamentarul deține o serie de calități, care o face să nu fie un ”parlamentar oarecare”.

”Votul de astăzi are câteva caracterisici foarte simple, care sunt simplu de înțeles. Candidatura colegei noastre, a domnișoarei Alina Gorghiu, a apărut din extremis și a fost generată de o susținere explicită a lui Klaus Iohannis, a președintelui României.

Asta nu înseamnă că nu este o persoană cu certe calități, pe care le cunoaștem toți, Alina Gorghiu nu avenit ieri în politică, nu este un parlamentar oarecare, este la al doilea mandat, a fost consilier local,  cred că are 12 ani de când este membru PNL, eu am lucrat eu însumi, cu ea și pe chestiuni legislative, în comisiia de revizuire a Constituției, pe comunicare. Este un om cu certe calități, nu contestă nimeni asta, dar care probabil nu ar fi candidat, dacă nu ar fi exisitat această susținere a lui Klaus Iohannnis.

Domnul Atanasiu a declarat public ieri, că se retrage în favarea domnișoarei Gorghiu, care a precizat domnia sa, și astăzi domnul Klaus Iohannis a confirmat în ședința noastră, este susținută și propusă de Klaus Iohannis. Am dat acest detaliu ca să mergem direct la fondul chestiunii.  Acolo astăzi, în ședință, într-un grup restrâns, de 70 de oameni, nu a fost vorba de un proiect”, spune Antonescu.

În ceea ce privește mesajul lui Victor Ponta, de pe Facebook, în care anunță că se bucură de faptul că Alina Gorghiu a ajuns la șefia PNL, Antonescu este de părere că aceasta este o reacție normală, care trebuie respectată: ”Eu spun că există și tineri nostalgici, nu este nimic rău în asta, atâta timp cât nu încearcă să ne convingă că exista fantome. Pe de altă parte, postarea de pe facebook este una normală și de salutat”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*