Ultimele Știri

Antenele au luat-o razna

Din nefericire, acest articol este doar o relatare concisă, nu conţine şi soluţii…

Mihai Gâdea şi nu numai, a subliniat de nenumărate ori, performanţele posturilor, emisiunilor pe care le reprezenta în legătură cu audienţa acestora. Implicit, acest lucru înseamnă că fără voia ta (sau cu voia, depinde şi de ce buget ai), tu devii sau poţi deveni un formator de opinie, un model (…) şi aşa mai departe sau cel puţin eşti ascultat.
“Bolnav mintal”, “retardaţii ca tine”, “are senzaţia că această cladire e a lui mă-sa”, “e a lui mă-ta”, “casa mamei lui Epurescu”, „Jeg comunist”, „p**ică”…., aceste cuvinte aparţin jurnaliştilor Antena 3 în timpul emisiunii Sinteza Zilei prezentată de Mihai Gâdea. Jurnaliştii Antena 3 au avut un vocabular specfic mediilor interlope, fapt ce a deviat cu mult de la calitatea de jurnalist. Această reacţie a venit  în urma postării unui pamflet pe Facebook de către preşedintele Asociaţiei România Fără Ei, George Epurescu.

george_epurescu„Acesta este un pamflet:
Duminică la orele 17.00 sediul Antena 3 va fi aproape gol, toţi behăitorii vor rage în cor la Cotroceni într-o luptă a grupărilor securiste pentru supremaţie mascată de o pseudo revoltă. În realitate este vorba de pierderea privilegiilor băneşti de mii şi mii de euro pe lună, pentru faptul că pupau dosul mogulului. Antena 3 a ocupat fraudulos o clădire proprietate publică şi astăzi o luăm înapoi cât timp ei „se plimbă” pe la Cotroceni într-o tentativă de a copia acţiunile de protest legitime din 2012 ale cetăţenilor. Antena 3 a fost o armă, nu o instituţie media. Lupta lor nu este lupta noastră a cetăţenilor. Să ne bucurăm că se mănâncă între ei şi să ne luăm înapoi ce este al nostru: patrimoniul public jefuit de îmbogăţiţii tranziţiei prin afaceri cu statul. Clădirea e a noastră!”, a postat George Epurescu pe contul său de Facebook.

„În 2011 Szoby Cseh, din dragoste de Băsescu, voia „să ne gâtuie” pe Ciutacu şi pe mine. De atunci, de când am citit, râd din greu. Azi nu mai râd, dar aş vrea să fiu scutit de mesaje despre „marele actor”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Ne întrebăm, dacă cineva care postează pe o reţea de socializare, în ziua morţii unui om, nu contează că cel în cauză este “ marele actor” sa nu, este/era un om, poate să fie considerat un exemplu? Şi, din păcate, societatea actuală ar fi avut nevoie de exemple… atât de mult şi de atât de multe.

În schimb, împotriva mizeriei şi a inlculturii s-a luptat tot cu mizerie şi ghiciţi ce a ieşit?.. o mizerie mult mai mare.

Din păcate, şi închei aprope inconştient printr-o repetiţie, aceşti jurnalişti sunt exemple pentru o mare parte a societăţii româneşti!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*