Ultimele Știri

Antena 3 gafează din nou! Cine era de fapt presupusul Dorin Cocoș, de la întâlnirea cu Udrea și Băsescu

Antena 3 a gafat din nou după ce Mihai Gâdea a fost descoperit că a mințit în legătură cu presupusa întâlnire dintre Udrea – Băsescu – Cocoș. La câteva zile de când a fost aruncată așa-zisa bombă, adevăratul personaj, care a fost considerat a fi Dorin Cocoș iese și își dezvăluite identitatea.

Presupusul Dorin Cocoș era, de fapt, Dan Andronic. Acesta a declarat că s-a amuzat pe seama acestui subiect și a precizat că a așteptat până în prezent dezvăluirea adevărului, pentru a vedea dacă ”vreunul din invitații lui Mihai Gîdea îi va semnala situația ridicolă în care s-a pus”.

Altfel spus, știrea lansată de Mihai Gâdea suna în felul următor:

„Traian Băsescu s-a întâlnit la ceas de noapte cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş, la câteva ore după dezvăluirile făcute la „Sinteza zilei” de Romalo Eduard Ioan Dan, bătrânul împroprietărit cu parcul IOR de fostul preşedinte. Imaginile cu întâlnirea celor trei inculpaţi au fost prezentate şi explicate de Mihai Gâdea, marţi seară, la „Sinteza zilei”. Vă amintim că în ultima zi de primar general al Capitalei, în vinerea dinaintea alegerilor prezidenţiale din 2004, Traian Băsescu a semnat un document prin care a retrocedat un teren de 82.229 de mp către Romalo Eduard Ioan Dan”.

Se pare că întâlnirea nu numai că nu a avut loc pe 5 octombrie așa cum menționa Antena 3, însă și datele problemei sunt total bulversate.

”Se poate observa foarte ușor dacă te uiți atent, de altfel cel puțin unul din invitații lui Gîdea și-a dat seama, dar nu a vrut să-i strice fengshui-ul. L-au lăsat să se facă de râs. Iar basca de care vorbeau era o șapcă cumpărată de la Campionatul Mondial de Rugby, de unde tocmai mă întorsesem. 

Ce s-a întâmplat de fapt? M-am întâlnit cu Traian Băsescu, așa cum am făcut-o de câteva ori în ultima vreme, ca să discutăm despre un proiect comun. Care n-are legătură cu presa, dar asta îl face și mai interesant. Este asta o știre senzațională? Pentru oameni normali, nu…

P.S. Am așteptat până astăzi, dintr-un singur motiv: vroiam să văd dacă vreunul din invitații lui Mihai Gîdea îi va semnala situația ridicolă în care s-a pus. M-am gândit că va rectifica și atunci nu mai avea rost să intervin. Mai ales că unul dintre ei îl cunoștea pe Șerbănică de vreo 30 de ani.

Dar, după cum îmi spunea un prieten, la Antena 3 se aplică legea nescrisă a jurnalismului de canapea : NU lăsa amănuntele să STRICE o burtieră bună!”, a declarat Dan Andronic.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*