Anonymous le declară război total jihadiștilor din Statul Islamic, după atentatele din Bruxelles. Mesajul video transmis

  • Adelina Mitrache
  • 24 martie 2016
  • Externe
anonymous

Rețeaua de hackeri Anonymous a declarat război deschis jihadiștilor din Statul Islamic după atentatele sângeroase din Bruxelles, în urma cărora au murit 31 de persoane și allte 270 de persoane au fost rănite.

Hackerii de la Anonymous continuă lupta cu teroriștii din Statul Islamic. Aceștia au publicat un nou filmuleț, în care îi amenință pe jihadiști că „vor fi aspru pedepsiți” după atrocitățile comise din Bruxelles.

„Am închis mii de conturi de Twitter care au legătură directă cu ISIS, le-am spart portofoliile electronice și am furat bani de la teroriști. Am pus asediu pe site-urile voastre de propagandă și nu ne vom opri atât timp cât teroriștii vor continua să comită astfel de acte în întreaga lume. Vom riposta împotriva lor și vom apăra mereu drepturile libertății și toleranței.” a fost mesajul hackerilor pentru Statul Islamic.

Atentatele comise marți dimineața pe aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem și în stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu cel puțin 31 de morți și 270 de răniți, conform celui mai recent bilanț anunțat de autorități.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *