Ultimele Știri

Anghel Iordănescu despre Steaua și noua strategie de la națională

Anghel Iordănescu a anunțat că va renunța la mai mulți jucători convocați de Victor Pițurcă, pentru ca în locul lor să aducă mai mulți debutanți, iar pe cei cu care fostul selecționer a fost în conflict va încerca să-i readucă la echipa națională.

În această iarnă, noul antrenor al echipei naționale va organiza în premieră un turneu de pregătire dedicat jucătorilor tineri din Liga 1, pentru a stabili care dintre ei merită să fie convocați la urmatoarele meciuri oficiale.

„La primele două meciuri am zis că nu fac modificări majore în lot pentru că numai un nebun ar fi făcut. A fost un proiect pe termen scurt. Acum doresc să aduc la echipa națională jucători noi. Voi face un turneu de pregătire cu jucători din Liga 1 în această iarnă”, a declarat Iordănescu.

Pe lângă debutanți, „Tata Puiu” își dorește revenirea lui Mirel Rădoi și Ștefan Radu, stranierii renunţând la prima reprezentativă din cauza unor conflicte cu Victor Piţurcă.

„Mă interesează orice jucător care ar putea să ajute echipa națională. Rădoi și Radu Ștefan au dovedit că sunt jucători care pot să participe la o mare performanță. Până în martie sper să vorbesc cu ei, dar nu prin telefon”, a precizat generalul care va conduce de pe banca tehnică abia în luna martie un nou meci din cadrul preliminariilor Euro 2016, cel cu Insulele Feroe.

Bun prieten al ministrul Apărării Naționale, Gabriel Oprea, dar și al lui Gigi Becali, Iordănescu a precizat că litigiul cesionării numelui și siglei dintre CSA și Steaua se va rezolva în scurt timp.

„Nu cred că e ceva de comentat. Steaua e Steaua României. E singura echipă care ţine steagul sus. Trebuie să recunoaştem asta. Steaua va rămîne! Nu există fotbalul românesc fără Steaua. Dar ceea ce s-a întîmplat la meciul cu Iaşi a fost trist!

Dacă nu era Gigi Becali, Steaua era acum în aceeaşi situaţie cum au majoritatea echipelor din Liga 1. Armata vrea mult? Și eu am vrut multe, dar am obținut puțin. Cam așa ceva va fi!

Nu doar cred că totul va fi bine, ci sunt sigur că totul se va rezolva. Sigur!”, a spus Anghel Iordănescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*