Ultimele Știri

Angela Merkel: ”De la cetățenii de origine turcă ce locuiesc de multă vreme în Germania așteptăm un nivel ridicat de loialitate față de țara noastră”

angela merkel

Cancelarul federal german Angela Merkel le cere germanilor de origine turcă să fie loiali față de Germania, aceasta încercând să răspundă tuturor nevoilor pe care le au.

Merkel a declarat că statul german este într-o strânsă legătură cu societățile de migranți și încearcă să răspundă nevoilor acestora.

”De la cetățenii de origine turcă ce locuiesc de multă vreme în Germania așteptăm un nivel ridicat de loialitate față de țara noastră. Pentru aceasta încercăm să fim deschiși la nevoile lor și să-i înțelegem”, a spus Merkel într-un interviu pentru Ruhr Nachrichten, publicat marți.

În legătură cu situația tensionată din Turcia, Angela Merkel i-a îndemnat la o atitudine rațională pe etnicii turci din Germani: ”Libertatea de exprimare și a demonstrațiilor se extinde asupra tuturor celor care locuiesc în Germania, însă toți cetățenii trebuie să-și exprime divergențele pe cale pașnică”, a spus ea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*