Ultimele Știri

Angela Merkel agentul lui Putin în Europa

Angela Merkel participă la exerciții militare în Germania de est. Ftografie din 1972 Angela Merkel participă la exerciții militare în Germania de est. Ftografie din 1972

Cel mai de seamă canal de televiziune polonez, TVP, a difuzat un material despre relaţiile dintre Angela Merkel şi Vladimir Putin, din perioada când prima era un activitst comsomolist în zona sovietică a Germaniei şi mergea deseori la Moscova pentru a primi noi instrucţiuni, iar cel de-al doilea avea gradul militar de maior şi era rezident al KGB-ului în aceeaşi zonă sovietică a Germanei.

Potrivit site-ului „Kavkazcenter.com”,  Voldemar Skjipceak general-locotenent în rezervă, ex-vice ministru al apărării al Poloniei, a declarat într-o emisiune televizată din 22 august că „Putin consideră că toate discuţiile purtate cu Occidentul şi în special cele iniţiate de Angela Merkel, vor conduce la încetarea focului din partea armatei Ucrainei, ce convine doar Rusiei„.

voldemar

General-locotenentul în rezervă a menţionat că în timpul convorbirilor telefonice cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a spus acestuia ce trebuie să întreprindă partea rusă pentru a obţine încetarea focului în estul Ucrainei. Voldemar Skjipceak a subliniat că nu înţelege poziţia Germaniei şi stima politica ce o are aceasta faţă de Rusia.

„Încetarea focului pe frontul din Donbas, în realitate, convine doar Moscovei. În cazul în care ucrainenii vor semna un act de încetare a focului în estul Ucrainei, acesta va aduce favoruri doar lui Putin. Or acest lucru tocmai şi-l doreşte mult preşedintele rus. Eu nu pot să înţeleg poziţia Angelei Merkel, deoafece aceasta compromite şi distruge politica iniţială a Occidentului faţă de Putin”, a mai afirmat generalul polonez.

merkel-putin

După cum s-a mai scris, vizita cancelarului german la Kiev poate convinge conducerea Ucrainei să înceteze focul în Donbas şi să declanşeze negocieri, care la rândul lor, vor conduce la dezarmarea regiunii de est a Ucrainei şi crearea unei zone de stabilizare, adică de consolidare a poziţiilor Rusiei în Doneţk şi Lugansk. Această politică de loialitate faţă de Rusia este ostilă, chiar periculoasă şi pentru interesele Poloniei. Mie absolut nu-mi place jocul cancelarului german.

„Este un joc inacceptabil, deoarece Anghela Merkel încearcă să-l convingă pe Petro Poroşenco să adopte o hotărâre care convine doar lui Putin. Ucraina are nevoie de mai multă susţinere din partea Occidentului şi de mai multe sancţiuni în adresa Rusiei, care ar putea sa-l influienţeze pe Putin”, a concluzionat Voldemar Skjipceak.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Angela Merkel agentul lui Putin în Europa

  1. Recuperamdatorii FNI // 26 august 2014 at 17:08 // Răspunde

    Firma noastră recuperează banii de la FNI,fara cheltuieli pentru DVS.Tel 0722728192,tel/fax 0230257760. http://www.recuperamdatorii.ro

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*