Ultimele Știri

Andreea Munteanu, medalie de aur la bârnă, la Campionatele Europene de gimnastică

Gimnasta Andreea Munteanu a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la bârnă, la Campionatele Europene individuale de la Montpellier.

Andreea Munteanu urmează să concureze şi în finala de la sol.

La Campionatele Europene individuale, delegaţia României a obţinut următoarele rezultate: medalie de aur – Andreea Munteanu la bârnă, medalie de argint – Marius Berbecar – la paralele, Andrei Muntean – locul 5 la paralele, Andreea Munteanu – locul 8 la sol, Laura Jurcă – locul 7 la individual-compus şi Diana Bulimar – locul 10 la individual-compus.

Andreea Munteanu a fost notată cu 14,366, cu care a obţinut medalia de aur. Pe podium au mai urcat Rebecca Downie (Marea Britanie, 14,300, medalie de argint) şi Claire Martin (Franţa, 14,200, medalie de bronz), informează Mediafax.

Munteanu va mai concura duminică şi în finală la sol, în timp ce la masculin, România va fi reprezentată de Marius Berbecar şi Andrei Muntean, în finala de la paralele.

La Campionatele Europene individuale de la Montpellier participă 167 de sportivi din 38 ţări în concursul masculin şi 100 de gimnaste din 33 de ţări în competiţia feminină.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*