Ultimele Știri

Andreea Mitu poate realiza astăzi cea mai mare performanţă din carieră

andreea mitu

Tânăra tenismenă, Andreea Mitu, necunoscută pentru majoritatea românilor până la meciul de FED CUP cu Canada, a reuşit cea mai mare performanţă a carierei sale în turneul de Grand Şlem de la Roland Garos.

În cazul în care o va învinge, luni, pe belgianca Alison van Uytvanck în optimile de la Roland Garros şi-ar putea asigura un loc în top 50 WTA.

„Mă simt bine, ce pot să zic. Într-adevăr, nu cred că se aştepta foarte multă lume la rezultatul acesta, dar sunt încă în turneu şi ar trebui să visez frumos în continuare.

Deja este o nebunie să fiu în săptămâna a doua de Grand Şlem. Nu aş vrea să mă gândesc ce-ar fi dacă…”, a declarat Mitu pentru Digisport.

Andreea o va întâlni pe tenismena Alison van Uytvanck, ocupanta locului 93 mondial. Cele două s-au întâlnit în două rânduri, împărţindu-şi victoriile: Andreea s-a impus în 2012, la Ankara, cu 7-5, 4-6, 6-3, dar a pierdut în 2013, la Olomouc, cu 2-6, 5-7.

„Faţă de celelalte fete care au mai rămas în turneu, pot spune că adversarul este accesibil, dar din moment ce a ajuns şi ea în fazele aceastea, înseamnă că joacă foarte bine şi este un adversar destul de greu. Trebuie să tratez meciul ca atare”, a adăugat Andreea.

Meciul dintre Andreea Mitu şi belgianca Alison van Uytvanck va avea loc, luni, la ora 17.00 pe terenul 1 de la Roland Garros.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*