Ultimele Știri

Anchete Staliniste pentru Băsescu

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a declarat, marţi, la Adevărul Live, că procurorii vor ancheta dosarele „Flota” şi „Casa din Mihăileanu” când nu va mai exista imunitatea de care se bucură şeful statului. ” Până la acel moment nu se poate efectua urmărirea penală pentru că există acea imunitate pentru preşedintele României. În dosarul Flota, faţă de celelalte persoane, în anii anteriori, s-a dat o soluţie.

Ea a fost atacată la ÎCCJ, dacă nu mă înşel, sau la instanţa de judecată şi a fost respinsă. Deci practic a rămas soluţia de netrimitere în judecată definitivă. În momentul în care, în aceste dosare, se va putea lucra, datorită faptului că nu mai există acea imunitate prevăzută de lege, sunt convinsă, colegii vor lucra în dosare „, a afirmat Kovesi, întrebată ce se va întâmpla cu cele două dosare în care este anchetat Traian Băsescu. Femeia asta nu glumeşte.Riscând enorm, oamenii noştri au aflat barbariile la care va recurge această demnă urmaşă a lui Stalin, Hitler, Râmaru  şi Ciomu la un loc:

1. Tortura dansului din buric: Şase tinere provocatoare îi vor dansa din buric “fostului” preşedinte până când, cuprins de remuşcări acesta va mărturisi totul.

2. Tortura gâdilatului. Alte şase tinere apetisante îl vor gâdila prin zonele intime până la aflarea adevărului.

3. Tortura ameninţării cu munca forţată la Canalul Saint Tropez-Moulin Rouge înconjurat de deţinute destrăbălate.

4. Tortura privării de alcool care poate merge chiar până la câteva minute!

Mai sunt şi altele, dar acestea vă pot afecta emoţionalANCHETREM

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*