Ultimele Știri

Anchetarea generalului Oprea? Parchetul efectuează cercetări și dacă va fi necesar își va declina competența

oprea

Parchetul Tribunalului București efectuează cercetări cu privire la toate aspectele privind accidentul rutier în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Cosmin Gigina, iar în situaţia în care vor rezulta indicii care să atragă o altă competenţă, se va proceda în conformitate cu dispoziţiile legale incidente

Poliția Capitalei a ținut ascuns faptul că Gabriel Oprea beneficia de coloană oficială. În urma presiunii publici și a declarațiilor sub anonimat date de polițiști a ieșit la iveală adevărul. Gabriel Oprea beneficia de colonă oficială, deși legea spune că nu avea dreptul la așa ceva. Lideri ai sindicatelor polițiștilor, mânjiți de ciolanul puterii îi i-au apărarea generalului.

Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, a făcut o declarație halucinantă despre acest caz: 

„Nimeni nu l-a obligat pe agent să urce pe motocicletă!”

Într-un comunicat transmis presalibera.net, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie transmite următoarele informații opiniei publice:

”Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat, la 20 octombrie 2015, cu privire la un accident rutier produs la aceeaşi data, în Bucureşti, soldat cu decesul numitului G.B.C. (agent de poliţie), pe rolul acestei unităţi de parchet fiind constituit un dosar având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă.

Până în prezent, în cauză au fost efectuate o serie de acte de urmărire penală precum: audierea unor martori, solicitarea unor înscrisuri şi informaţii de la diferite instituţii, ridicarea unor imagini surprinse de camerele de supraveghere.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, ca unitate de parchet întâi sesizată, efectuează cercetări cu privire la toate aspectele privind accidentul rutier produs la data mai sus menţionată, iar în situaţia în care vor rezulta indicii care să atragă o altă competenţă, se va proceda în conformitate cu dispoziţiile legale incidente.” – se arată în comunicat. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*