Ultimele Știri

Anchetă DIICOT la FRF după dispariția unui milion de dolari din fonduri FIFA. Mai mulți oameni din lumea fotbalului, citați

Patrițiu Abrudan, fost arbitru FIFA, a fost citat în această dimineață la sediul DIICOT din Capitală. Anchetatorii spun că verifică o posibilă fraudă de un milion de dolari și cum au fost gestionați banii federației.

Mai mulți oameni din lumea fotbalului au fost citați, în această săptămână, la sediul central al DIICOT, pentru a fi audiați ca martori de procurori într-un dosar legat de deturnarea unor bani primiți de FRF de la FIFA.

Primul care a venit marți la audieri este Patrițiu Abrudan, fost arbitru FIFA și fost vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în prezent observator din partea CCA.

Potrivit unor surse judiciare, în perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infracțional organizat prin care s-a urmărit însușirea sumei de peste un milion dolari, bani proveniți din finanțarea FRF de către FIFA, care au fost supuși unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice și fizice.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*