Ultimele Știri

Ancheta continuă în cazul accidentului de tramvai din sudul Londrei

Ancheta continuă în cazul accidentului de tramvai din Croydon, ce a avut loc miercuri, în care şi-au pierdut viaţa şapte persoane, potrivit CNN.

Şoferul tramvaiului, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a fost eliberat pe cauţiune de către poliţie, joi dimineaţa, după ce a fost arestat imediat după accident,  fiind suspectat de ucidere din culpă. Identitatea acestuia a rămas secretă.

Mai mult de 50  de persoane se află sub îngrijire medicală în urma incidentului din Croydon, oraş din sudul Londrei ce adăposteşte un număr de aproximativ 38.000 de persoane.

Reprezentantul autorităţilor, Adrian Hanstock, a declarat faptul că, ofiţerii care au sosit miercuri la scena accidentului „s-au confruntat cu o situaţie complexă şi provocatoare.”

„Acesta este un incident tragic iar inimile și gândurile noastre se îndreaptă către toți cei afectați.”, a adăugat acesta.

Ancheta continuă, fotografiile realizate la locul accidentului arată că tramvaiul a deraiat la un punct unde şinelşe se bifurcau.

” Preconizăm că vom rămâne la fața locului pentru cel puțin următoarele 24 de ore, continuând căutările și efectuarea examinărilor medico-legale în sprijinul anchetei în circumstanțele”, a spus Hanstock.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*