Ultimele Știri

Anca Paliu Dragu, ministrul desemnat la Finanțe, a recomandat tăierea salariilor bugetarilor cu 25%

anca

Guvernul Cioloș, în cazul în care va trece, ar  putea deveni cea mai bună rețetă a unui dezastru planificat. Anexe ale ambasadelor și oameni suspect de apropiați serviciilor sau marii finanțe internaționale(Troica) vor ocupa funcții de miniștri. 

Dacă mai trăia răposatu astăzi ar fi strigat în gura mare: „Ce caută agenturili străine la noi în țară?” Ministrul desemnat la Finanțe este chiar nimeni alta decât Anca Paliu Dragu, personaj care a sugerat guvernării Boc, tăierea salariilor bugetarilor cu 25%. 

Între 1996-2001, Anca Paliu Dragu a fost economist în cadrul Băncii Naționale. Peste zece ani, Anca Paliu Dragu a participat la toate discuțiile dintre oficialii români care s-au succedat la putere și delegațiile Fondului Monetar. Anca Paliu este licențiată în Finanțe-Banci, ASE, și în Politici Publice și Integrare Europeană – SNSPA. Anca Paliu Dragu are un program de studii avansate de Economie și Afaceri Internaționale la Universitatea George Washington, si a obtinut titlul de doctor în finanțe de la ASE. 

În prezent, Anca Paliu Dragu este economist în cadru Directoratului general de economie şi finanţe al Comisiei Europene. O altă întrebare rămâne salariul. De ce a ales Anca Paliu Dragu un post de ministru în România, foarte prost plătit, când ea câștigă mii de euro lunar la Comisia Europeană? Oare cum a convins-o Dacian Cioloș să renunțe la jobul de la Comisia Europeană?

Comentarii prin Facebook

11 Comentarii on Anca Paliu Dragu, ministrul desemnat la Finanțe, a recomandat tăierea salariilor bugetarilor cu 25%

 1. Hai nu zau !!!! Dl. Alexandru Matei vorbiti serios sau …. va place sa vorbiti NUMAI prostii?

 2. Pai a recomandat in 2008 nu acum. Titlul acestei stiri te induce in eroare intentionat.

 3. Nici n-a inceput sa lucreze cabinetul Ciolos, ca trebuie criticat, daca se poate impiedicat sa schimbe ceva in tara asta ! Din toate comentariile rezulta, cat sunt de speriati cei care freaca hartiile ( aici nu-i vorba de profesori , de medici…..etc ). Daca d-na Anca Paliu Dragu a sustinut guvernul Boc in taierea salariilor bugetarilor, atunci apriorii ii arat toata simpatia mea si increderea mea. Am sustinut intotdeauna ca Boc nu avea solutie . N-a fost sustinut de nimeni, nici de propriul partid. Se pierdeau voturile celor care si daca le explicai n-ar fi inteles. Sigur trebuie lucrat la legislatie si dupa aceea redus numarul bugetarilor. Birocratia amoara Romania ! O sa vedeti ca Statul Roman n-are nevoie nici de jumatate din personalul birocratic! Saracii, sunt unii bugetari care nu stiu sa faca nimic, decat sa invarta niste hartii. Sunt speriati de moarte ! Intre binele tarii si binele unor bugetari , trebuie ales binele tarii ! Vremea ca vom scapa de atata birocratie inutila se apropie ! Daca sunteti tineri , incercati sa va faceti o mica afacere, incercati sa va angajati la multinationale…… Nu va puneti nadejdea in bugetul statului, pentruca vine o varsta cand este greu sa te reprofilezi ! Fa-o acum cand esti tanar chiar daca este greu !

 4. inca o tampita care nu stie pe ce lume traieste…s-a trezit si ea ministra peste noapte

 5. Apreciez în mod deosebit poștărea doamnei Florența Urs. Printre putinii care pricep pe ce lume trăiesc.În rest destul de multe minți obosite de privit la a3.

 6. Cred că această arătare hidoasă face jocurile dușmanilor țării!Nu de alta dar prea încearcă să ne sărăcească Sistemul acesta soros ist!Oare am devenit atât de lași și nepăsători în fața acestor cozi de topor?
  Romania ar trebui să te trezești până nu va fi prea târziu!!!

 7. Nu ma intereseaza cv-ul acestei persoane k ar tartiv ,dar m-ar intersa dk aceasta persoana a fost in P-TA UNIVESITATII pe o scena improvizata la mitingul sch guvernului kd ba vorbea la microfon cat putea de tare ba i se tragea microfonul din mana de niste tineri.Era un haos total

 8. Dar doamna stie cat are un bugetar salariul??Sa vedem cu cati bani raman din cei 1100lei pe care ii am.Clar!Emigrez!

 9. gina durlan cocirla // 17 noiembrie 2015 at 23:24 // Răspunde

  Dl. Alex. Matei, sunteti ziarist? Nu de alta, dar vad ca nu stiti ce este acela un articol hotarat, de vreme ce nu-l folositi. In schimb, in politica vad ca stiti totul. Si ce nu este.

 10. Pe tanti asta as jigni-o în limita legii 61 în fata jandarmilor, as viola-o în fata polițiștilor pana vin cei de la saj, as accidenta_o atât de rău cu masina ca cei de la smurd sa o scoată de sub scutul mașinii mele iar la pompieri le-aș da treaba 2 zile cu proprietățile ei. Asa să-i ajute deciziile ei.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*