Ultimele Știri

Ananasul, antidotul celulitei

Ananasul este singurul fruct pe care medicii nutriționiști îl recomandă să fie consumat chiar după mâncare. Ananasul este bogat în vitamine care ajută la o digestie mai ușoară.

Ananasul conține bromelină, o enzimă care accelerează digestia proteinelor și asigură drenajul grăsimilor.

Nutriționiștii recomandă consumul zilnic de ananas pentru eliminarea celulitei, în special a aspectului inestetic de coajă de portocală. Ananasul este util în cadrul curelor de slăbire și pentru că are multe fibre.

De asemenea, este diuretic, detoxifiant și asigură un tonus excelent. Medicii îl recomandă și în perioadele de convalescentă deoarece energizează organismul și este un supliment alimentar natural.

Ananasul conține vitaminele A , B si C, betacaroten, potasiu și magneziu. Acest fruct este ingredientul-vedetă pentru remodelarea siluetei deoarece asigură metabolizarea grăsimilor, eliminarea sărurilor și a apei în exces din țesuturile subcutanate. O cură cu ananas este benefică și dupa ce ai reușit să slăbești pentru a menține greutatea ideală.

Ananasul poate fi consumat în diferite combinații: în salate, tăiat cubulețe, cu ciuperci și pui tăiat felii și nu in ultimul rând amestecat cu iaurt sau lapte cu cereale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*