Ultimele Știri

ANAF vrea să îi confiște casa lui Iohannis

klaus Iohannis

Fiscul a cerut Curţii de Apel Braşov respingerea contestaţiei în anulare formulate de soţii Klaus şi Carmen Iohannis împotriva deciziei judecătoreşti care îi obligă să evacueze imobilul despre care magistraţii au decis că ar fi fost dobândit fraudulos.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a solicitat încă de la sfârşitul lui ianuarie, Curţii de Apel Braşov respingerea contestaţiei în anulare formulată de soţii Klaus şi Carmen Iohannis împotriva deciziei prin care au pierdut o a două casă din Sibiu. Este vorba despre Decizia Curţii de Apel Braşov, din toamna anului trecut, prin care cuplul prezidenţial a pierdut imobilul situat pe stradă Nicolae Bălcescu nr. 29 din Sibiu, imobil de pe urmă căruia Iohannis a încasat de-a lungul timpului chirii de sute de mii de euro.

În clădirea respectivă se află sediul unei bănci, iar conform contractului de închiriere, această plăteşte anual o chirie de 60.000 de euro.

Până în momentul de faţă, contestaţia în anulare nu s-a judecat, instanţa dispunând amânarea dosarului de două ori. Următorul termen a fost stabilit pentru 6 iunie. Între timp, cererea soţilor Iohannis de strămutare a dosarului privind contestaţia în anulare a avut astăzi primul termen la ICCJ.

case_fam_iohannis_07-1024x640

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*