Ultimele Știri

Amenințare cu bombă la o școală generală din Hunedoara. Specialiștii fac verificări

amenintare cu bomba

UPDATE 10:10: Peste 900 de elevi şi 64 de cadre didactice de la Colegiul de informatică ”Traian Lalescu” din Hunedora au fost evacuaţi, joi dimineaţă, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că în incinta unităţii de învăţământ a fost pusă o bombă.

Activitatea la Școala generală numărul 4 din municipiul Hunedoara a fost oprită joi dimineața după ce la numărul de urgență 112 a fost primit un telefon care anunța că în zonă a fost plasată o bombă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu, din primele verificări se pare că vocea care a sunat la 112 ar aparține unui copil.

La fața locului au fost mobilizate forțe ale SRI, ISU și Poliției, iar zona a fost izolată pentru ca specialiștii să poată efectua verificările care se impun în aceste situații. De asemenea, în vecinătatea școlii se află mobilizate un echipaj de intervenție și o ambulanță SMURD.

În cazul în care informația nu se va adeveri, se va trece la identificarea persoanei care a alertat autoritățile și la aplicarea măsurilor prevăzute de lege în astfel de cazuri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*