Ultimele Știri

Ambulanțe solicitate la școlile din țară. Alți elevi au ajuns la spital având vărsături cu sânge

ambulanta

Programul guvernamental ‘Cornul și Laptele’ desfășurat în școlile din România, bagă elevii în spitale. Mai multe unități de învățământ din țară au solicitat ajutorul ambulanțelor, după ce elevilor li s-a făcut rău.

Şapte copii de la şcoala din localitatea buzoiană Gura Teghii au început să se simtă rău, miercuri după-amiază, prezentând din primele date, vărsături cu sânge, elevii fiind îngrijiţi la faţa locului de către medicul de familie din localitate, potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

CITEȘTE ȘI: Optsprezece elevi, duşi la spital după ce au mâncat la şcoală cornuri şi iaurt

Mai multe ambulanţe au fost solicitate, miercuri după-amiază, la  o şcoală din localitatea buzoiană Gura Teghii, unde şapte copii ar avea vărsături cu sânge, cauzele stării lor de rău nefiind deocamdată cunoscute.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean  de Ambulanţă (SJA) Buzău, mai multe salvări au fost solicitate prin Serviciul 112 la o şcoală din localitatea Gura Teghii, unde şapte copii ar prezenta vărsături cu sânge.

Conform surselor citate, copiii ar fi asistaţi de către medicul de familie din localitate.

Spre şcoala din Gura Teghii au fost mobilizate trei ambulanţe cu medici care să-i preia pe cei şapte copii şi să-i transporte la spital.

Copiii cărora li s-a făcut rău sunt, potrivit primelor informaţii, elevi în clasa a cincea.

Deocamdată, nu se ştie cauza care a dus la îmbolnăvirea copiilor.

Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce opsprezece copii de la şcoala generală din judeţul Buzău, au fost duşi la spital din cauză că s-au simţti rău la scurt timp după ce au mâncat la şcoală iaurt şi cornuri, 13 dintre aceştia rămânând internaţi cu urticarie, greaţă şi vărsături, în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*