Ultimele Știri

”Amalgamul”: Piața Universității, ziua 4, începutul dezorganizării

protest Foto: Ana Poenariu

Piața Universității a devenit un amalgam format din diferite grupuri și personaje. La ora 21:30 circa 4.000 de persoane manifestează pe bd. Bălcescu la km 0 al democrației. 

Din păcate se pare că oamenii uită pentru ce s-a ieșit în stradă. Au murit 32 de oameni, dar azi în piață se aud tot felul de scandări care nu au nicio legătură cu idealul pentru care am ieșit marți în stradă. Într-un mod suspect a apărut o scenă în Piața Universității probabil pregătită pentru tovarășul președinte. Din sursele noastre cel care s-a ocupat de plantarea scenei este chiar revoluționarul Doru Mărieș.

În piață și-au făcut apariția și grupuri de romi cu haine zdrențuroase, dar cu portavoci mari. Acei oameni în mod clar nu își pot cumpăra acele portavoci. Pe scenă s-au urcat tot felul de dubioși care s-au și îmbrâncit la microfonul pus la dispoziție.  Unii au învățat lecția, știu ce să scandeze cum s-ar spune: ”corupția ucide”, ”vrem spitale nu catedrale”, ”colectiv”, ”n-avem lideri” etc.

La Universitate sunt și oameni culți, tineri frumoși, însă stau stingheriți, parcă nu se pot integra în mulțime. Statuia cu paiațe reprezintă perfect oamenii de pe scena lui Mărieș, da… cei care se băteau pe microfon.

Foto: Liviu Ștef

Foto: Liviu Ștef

Cei din Cluj, Iași, Brașov, Timișoara, Sibiu, nu reprezintă societatea civilă domnule președinte Iohannis? Deci cine vrea să calce peste cadavre? Cine vrea să profite de moartea a 32 de oameni nevinovați? 

Oamenii cinstiți își vor da seama de această mascaradă, iar profitoriii vor plăti cu vârf și îndesat. Dacă Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal încercă să obțină alegerile anticipate pe spatele Pieței Universității vor plăti extrem de scump. Oamenii nu mai pot fi păcăliți, oricât de mare ar fi manipularea, asta trebuie să înțeleagă politicienii noștri dragi. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*