Ultimele Știri

Am salvat din nou sistemul! Serviciile îl pregăteau de luni bune pe Dacian Cioloș

dancu

Am avut parte de una din cele mai mari tragedii de la Revoluția din decembrie 1989, au murit 56 de oameni, însă România nu se poate schimba. Celebrul sistem care include și oamenii serviciilor secrete au grijă ca țara noastră să nu facă pasul spre o democrație reală. 

Dacian Cioloș era deja programat pentru funcția de premier încă din luna octombrie. Anunțul a fost făcut chiar de Rareș Bogdan, cunoscut ca apropiat al președintelui României Klaus Iohannis și al șefului SRI Eduard Hellvig(foto 2).

 „Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş. Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR.”, afirma Rareș Bogdan la Realitatea FM Cluj.

dacian-ciolos

11015100_734832779964817_4354592065850358448_n

Viorel Hrebenciu – Eduard Hellvig – Rareș Bogdan – …. – Andrei Marga

O parte din oamenii guvernului Cioloș sunt nimeni alții decât veșnicii beneficiari ai sistemului. Aici îl putem nominaliza pe comunistul Lazăr Comănescu. Unele voci afirmă despre acesta că ar fi încă ofițer activ al Serviciului Român de Informații Externe. 

Dl. Comănescu era ambasador în Germania în timpul alegerilor din 2014. Știm cu toții ce sa întâmplat în Germania la alegerile prezidențiale în diaspora unde oamenii au fost împiedicați să voteze, însă în mod dubios acesta a fost cooptat în echipa președintelui Iohannis. În noaptea de 16 noiembrie Lazăr Comănescu i-a trimis o scrisoare noului președinte Klaus Iohannis, astfel a fost cooptat în echipa acestuia. Lazăr Comănescu activează în domeniul extern încă din anul 1972. Oare cine beneficia de astfel de funcții în domeniul extern în perioada regimului Ceaușescu.

La fiecare schimbare de regim apar ”indispensabilii”, Lazăr Comănescu, Mihnea Motoc, Mihai Răzvan Ungureanu, George Maior, Dan Mihalache. Fără acești oameni sistemul nu poate merge înainte cum s-ar spune. 

lazar comanescu

Lazăr Comănescu

Mihnea Motoc este o altă vedetă a băieților din domeniul extern. Acesta a ocupat funcția de ambasador în Regatul Unit, acum fiind propus la ministerul Apărării Naționale. Mihnea Motoc şi-a încheiat studiile de licenţă (Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti) în 1989, când unchiul său era procurorul general adjunct al Republicii Socialiste România, viitorul avocat de succes Gheorghe Diaconescu.

Mihnea Motoc a fost acuzat de un fost ambasador și consilier prezidențial, academicianul Eugen Mihăescu, de colaborare cu serviciile de informaţii, înainte şi după 1989″

„«Suspendatul din curticică» – (n.r. – Traian Basescu) a activat întreaga reţea de agenţi sub acoperire plasaţi în MAE (şi nu numai) de cei pe care eu i-am numit în cartea mea «Între linii» securicii. Ei, da! Suntem în anul 2012 şi vorbim tot despre ei, pentru că în acest război, care este pe punctul de a distruge România, se înfruntă poporul român şi securicii. (…) Domnul Motoc şi-a făcut studiile de Drept în perioada 1984-1989 când se ştie că Securitatea monitoriza cu mare atenţie candidaţii şi absolvenţii pe care nu se sfia să-i recruteze încă din amfiteatre. Tânărul Motoc a fost procuror la Bolintin şi după «revoluţie» a aterizat în MAE. A fost trimis la studii în străinătate. Puţini aveau această şansă… (…) Revenit în Europa, Mihnea Motoc ocupa un post important la Bruxelles şi a scăpat şi de consoartă «cazând-o» la Curtea Constituţională. Un aranjament convenabil, care cred că ascunde, de fapt, o misiune la ordin”.

Deci vom avea un ministru al Apărării bine integrat în sistemul cripto-comunist postdecembrist. 

motoc

Mihnea Motoc

Adrian Curaj ministrul desemnat pentru Educație este un alt băiat deștept al sistemului. Adrian Curaj ocupă funcția de director general al UEFISCDI, instituția care împarte pe bază de competiții sau interese banii alocați cercetării de către guvern.

Adrian Curaj este profesor la Automatică – Politehnica București și a fost consultant al Băncii Mondiale, UNESCO și Comisei Europene pentru realizarea de studii pe educația terțiară, pe politici în știință și inovare.

Cercetătorii din Sindicatul I.N.F.L.P.R. “RADIATIA”  – Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiatiei (INFLPR) spun despre noul ministru desemnat al Educației că a comis diferite abuzuri și a proferat amenințări la adresa acestora. Mai mult acesta face obiectul unui dosar penal, în urma tăierilor de fonduri și abuzurilor pe care le-a comis în cadrul instituției pe care o conduce. 

curaj

Adrian Curaj

„Nominalizarea lui Vasile Dâncu a subliniat şi mai tare legătura între presupusul guvern şi SRI. Toată lumea a făcut legătura între profesorul clujeano-bucureşteano-sereist şi PSD. Paul Goma (sau cineva care îi foloseşte numele) a postat duminică noaptea un comentariu la editorialul subsemnatului:

Paul Goma:

Stimate Cotidianul, Guvernul „Ciolos” o noua etapa in acapararea intregii puteri in stat de serviciile de informatii; indiciul este prezenta a 5 functionari ai Statului Roman, care au ocupat sau ocupa functii care sunt in atribuirea SIE. De aceea, daca in Romania ar exista presa independenta sau ONG-uri fara afilieri necunoscute, acestea ar trebui sa intrebe oficial, prin caile la dispozitie, daca d-nii Motoc, Irimescu, Grigorescu, Stoenescu si Comanescu sunt ofiteri sau colaboratori ai unui serviciu de informatii? A bon entendeur, salut!”, relatează Cotidianul.ro

Vasile Dancu

Vasile Dâncu

Ministrul desemnat pentru Telecomunicații Speciale(STS), Marius Raul Bostan, deținătorul site-ului extremist ”înliniedreapta”, reprezintă o altă ofertă superbă a sistemului.  Acest site extremist s-a remarcat în atacarea și discreditarea activiștilor din Piața Universității ori de câte ori a avut ocazia. Deci domnul Bostan nu putea primi o funcție mai bună decât cea de la Telecomunicații Speciale. Sistemul are nevoi de protecție, nu de proteste și manifestații antiguvernamentale.

Marius Raul Bostan

Marius Raul Bostan

Guvernul sistemului are oameni valoroși care pot promova cerințele străzii, cam asta ne spun televiziunile, unele ziare, președintele, PSD, UNPR, UDMR și PNL.

Oare ce spun cei 100.000 de mii de cetățeni români care au ieșit în stradă pentru a schimba sistemul? 

Nu numai că nu s-a schimbat, dar sistemul a devenit și mai hidos. Oameni vor urî acest guvern, îi vor urî pe politicieni, însă nu au o soluție pentru combaterea dictaturii sistemului cripto-comunist.  Strada trebuie să înțeleagă că nu se poate schimba nimic fără organizare și luptă politică. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*