Alina Gorghiu, selfie cu Denise Rifai: Am fler la oameni puternici şi bătăioşi – FOTO

  • Nicoleta Ungureanu
  • 10 octombrie 2016
  • Politică

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a postat pe Facebook un selfie cu moderatoarea Denise Rifai, adăugând că ”are fler la oameni puternici și bătăioși”.

Alina Gorghiu i-a replicat unui comentator care i-a reproşat că sunt mulţi specialişti în fiscalitate care ar merita să fie pe liste: ”Dacă preferaţi să votaţi condamnaţi penali vs oameni care au demonstrat că pot lupta pentru idei şi proiecte, atunci PNL nu are cum să vă convingă”.

Conform acesteia, discuţia nu înseamnă că Rifai a fost de acord să vină în PNL.

”Şi a fost şi cafeaua cu Denise…Ştiu, selfie-urile nu sunt punctul meu forte, dar am fler la oameni puternici şi bătăioşi!”, a scris Gorghiu.

Moderatoarea a fost surprinsă de gestul Alinei Gorghiu și a declarat că i-a mulțumit personal pentru apreciere.

”O surpriză plăcută pentru mine gestul Alinei Gorghiu de a mă aprecia public! Îi mulţumesc frumos tot în mod public dar am făcut-o şi personal, am sunat-o în această dimineaţă! Şi având în vedere că ne ştiam doar de la televizor, am plănuit să ne şi întâlnim, să ne cunoaştem şi să discutăm. :-)”, a scris Denise Rifai duminică pe Facebook.

Ea a respins acuzaţiile legate de gafele pe care le-ar fi făcut.

”Legat de Sandra Stoicescu, îi urmăresc din când în când emisiunile şi am sesizat că nu a făcut gafe; cu siguranţă dacă şi Sandra le-ar fi urmărit pe ale mele, ar fi sesizat uşor că aceia care au gafat câteodată au fost unii dintre invitaţi…;-)”, a precizat ea.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *