Ultimele Știri

Alina Gorghiu: Ponta este un fel de lup în straie de bunicuță

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că nu crede că va trece primăvara făra ca Guvernul Ponta să fie demis, iar președintele Klaus Iohannis este conștient de jocul străveziu pe care îl face Victor Ponta.

Alina Gorghiu a anunțat că în această primăvară va fi demis Guvernul Ponta, pentru că fiecare zi economia și imaginea oamenilor are de suferit.

„Eu nu cred că trece primăvara și nu dăm Guvernul Ponta jos. Ne-om mai vedea prin emisiuni. Ponta este un fel de lup în straie de bunicuță, nu știe cum să facă ca să ajungă la merinde”, a zis Gorghiu în cadrul emisiunii „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Președinta PNL a precizat că i-a mărturisit lui Iohannis că are oarece emoții că cei din PSD nu se vor ține de cuvânt pentru a semn a acordul pentru bugetul de la MAPN.

„Eu i-am spus președintelui că am  oarece emoții că PSD nu se poate ține de cuvant, de data asta eu cred că trebuie sa privim cu decență.(..) Iar mâine se parafrazeaază acordul, eu cred ca vom avea bugetul pe care ni-l dorim, nu acum dar poate peste 10 ani, pentru că domnul Iohannis vrea să aibă două mandate”, a mai precizat Gorghiu.

Pe de altă parte, Gorghiu a mai spus că Guvernul Ponta va fi dat jos prin moțiune de cenzură, fără a aduce traseiști, completând că fiecare zi cu Ponta este o pierdere pentru România.

„Niciodată, un om care este ca lămâia stoarsă politic nu va reuși să facă agenda publică. Este disperare politică. Nu vreau să dau date exacte dar câteva luni lucrurile astea vor fi tranșate printr-o moțiune de cenzură, prin voința parlamentarilor, să nu se sperie nimeni că nu vom lua traseiști. Nu vreau sa dau o dată exacta. Nici nu știu când pica Pastele. Nu stiu sa va spun daca aprilie, în cateva luni vor fi tranșate printr-o motiune de cenzura, printr-o vointa a parlamentarilor.Eu chiar cred că fiecare zi fiecare zi cu domnul Ponta la Palatul Victoria se transformă în pierderi pentru cetatenii Romaniei, fiecare zi costă economia, imaginea publica a românilor în afara granițelor”, a mai spus Alina Gorghiu la Jocuri de Putere.

”Sfârșitul primăverii înseamnă un Guvern liberal la Palatul Victoria” a mai reiterat președintele PNL, la finalul emisiunii.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*