Ultimele Știri

Alina Gorghiu îl atacă pe Tăriceanu: ‘Eu nu pot fi cumpărată’

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a decis să îi răspundă lui Călin Popescu Tăriceanu în urma unei serii de atacuri venite din partea acestuia. Președintele PNL a căutat să îi transmită lui Călin Popescu Tăriceanu că ea nu poate fi cumpărată și nu își va trăda partidul cum a făcut acesta.

Alina Gorghiu afirmă că dl. Tăriceanu i-ar fi propus funcții ministeriale pentru a părăsi Partidul Național Liberal și pentru a trece în tabăra lui Victor Ponta. 

”Este normal ca dl Tăriceanu, din postura de purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta, să preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa să creadă, însă, cu adevărat, în ceea ce spune, de vreme ce anul trecut îmi propunea funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL.

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumpărată pentru a trăda singurul partid din care am făcut parte de la intrarea în politică, acum 13 ani deja…Si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora.

Mi-aș fi dorit ca dl. Tariceanu sa împrumute mai mult din demnitatea si rafinamentul foștilor președinți PNL, in fața cărora ne aplecăm cu infinit respect la fiecare Congres,” a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*