Alina Gorghiu: Atâta vreme cât la Cotroceni este Klaus Iohannis, niciodată Liviu Dragnea nu va fi premier

alina gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Poiana Braşov, că viitorul premier va avea „sânge liberal”, afirmând că, atât timp cât Klaus Iohannis este preşedinte, Liviu Dragnea nu va fi premier.

„Viitorul premier al României va avea sânge liberal şi mă uit în sală şi vreau să cred, de asemenea, că vom face în aşa fel încât să îi convingem pe români să dea încă o dată o lecţie usturătoare stângii, ca în 2014. Este important să credem că au trecut vremurile în care România se putea lăuda că acceptă un prim-ministru condamnat definitiv. Vă asigur că atâta vreme cât la Cotroceni există un preşedinte pe care îl cheamă Klaus Iohannis, niciodată Dragnea nu va fi premierul României”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, la Liga Aleşilor Locali, organizată la Poiana Braşov.

Alina Gorghiu a mai susţinut că PNL nu va guverna cu PSD, cerându-le aleşilor locali să arate că nu există niciun blat PSD-PNL.

„Noi nu vom guverna cu PSD, să înţeleagă cine are de înţeles lucrul ăsta”, a spus Gorghiu.

Copreşedintele PNL le-a promis liberalilor prezenţi în sală că mare parte dintre ei se vor regăsi în guvenul liberal.

„Am certitudinea că marea parte din guvernul liberal este în sala aceasta. Mare parte dintre voi veţi fi parte a administraţiei centrale de la miniştrii secretari de stat şi şefi de deconcentate pentru că ştiţi cum se face o administraţie pentru progresul României”, a mai spus Gorghiu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *