Ultimele Știri

Alin Cocoş audiat la DNA în dosarul Bica 2

Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocoș, s-a prezentat la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a da declarații în dosarul Bica 2.

Alin Cocoș se află în arest preventiv însă în această dimineața a fost adus la sediul DNA pentru a da mai multe declarații procurorilor DNA despre dosarul Bica 2. În acest dosar, Alin Cosoș, este acuzat de dare de mită și trafic de influență. Surse din interior spun că prezenta lui acum la DNA s-a realizat chiar prin insistențe lui Alin Cocoș, de a spune mai multe lucruri, importante în acest dosar.

În al doilea dosar al Alinei Bica, Dorin Cocoş este urmărit penal pentru trafic de influenţă şi dare de mită, iar fiul său Alin Cocoş este cercetat pentru dare de mită şi trafic de influenţă, pentru că ar fi intervenit la comisia din ANRP din care făcea parte şi Alina Bica pentru ca omul de afaceri Gheorghe Stelian să primească, în 2011, despăgubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

În acest dosar, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru Alina Bica, fostul său consilier Florentin Mihăilescu, Dorin şi Alin Cocoş, iar fostul ministru al Economiei Adrian Videanu este cercetat sub control judiciar.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*