Ultimele Știri

Alexandru Noapteş a demisionat din funcţia de director adjunct al ADP Sector 1

Alexandru Noapteş a demisionat din funcția de directorul adjunct al Administraţiei Domeniului Public Sector 1, conform primarului Sectorului 1, Dan Tudorache.

Primarul a precizat că îi va cere directorului general al ADP, Marian Marinescu, să îl informeze înainte de a face numiri, mențikonând că nu a vorbit cu Alexandru Noapteş, dar a fost informat de demisia acestuia de către directorul general al ADP Sector 1, Marian Marinescu.

„Mă bucur că a luat o decizie corectă şi regret că domnul director general a făcut această numire. O să am o discuţie cu domnia sa şi îi voi cere ca fiecare propunere şi dorinţă a sa să fie discutată cu mine înainte. Eu nu am ştiut de numirea domnului Noapteş, pentru că era dreptul lui (a directorului general, n.r.) să îşi aleagă echipa. Important este că s-a rezolvat această problemă”, a declarat Tudorache.

Pentru a evita orice suspiciunea asupra instituției pe care o conduce, Dan Tudorache i-a cerut vineri directorului general de la Administraţia Domeniului Public să ia imediat măsuri cu privire la numirea lui Alexandru Noapteş în funcţia de director adjunct al instituţiei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*